GRUNDREINIGER - čistilo za vodni kamen

1318

Nov izdelek

Planet Pool Grundreiniger (1 liter) za čiščenje bazenskih sten in tal je močno kislo čistilo za čiščenje oz. odstranjevanje oblog vodnega kamna, trdovratnih zasušenih alg in rjavih madežev, ki so nastali zaradi prisotnosti mineralov v vodi (anorganske nečistoče).

Več v podrobnem opisu...

Podroben opis izdelka

Na zalogi

6,95 €

Podroben opis izdelka

Planet Pool Grundreiniger za čiščenje bazenskih sten in tal e močno kislo čistilo za čiščenje oz. odstranjevanje oblog vodnega kamna, trdovratnih zasušenih alg in rjavih madežev, ki so nastali zaradi prisotnosti mineralov v vodi (anorganske nečistoče).
Ne najeda plastike., vendar naj ne pride v stik z materiali občutljivimi na kisline, kot so marmor in bazenske armature.

UPORABA čistila za čiščenje vodnega kamna:
Grundreiniger nanesite glede na količino oblog razredčen z vodo v razmerju 1:3 do 1:10 iin ga nanesite na dobro zmočeno površino in skrtačite.
Pustite kratek čas delovati (5-10 minut), še enkrat skrtačite in nato temeljito sperite z močnim vodnim curkom.
Čistite postopoma po delih.
Nanešeno čistilo se na površini ne sme posušiti.
Pri trdovratnejših madežih postopek ponovite.
Na lakiranih površinah, lahkih kovinah in eloksiranih površinah pred čiščenjem opravite preizkus odpornosti materiala. Sredstva ne uporabljajte na jeklu, plemenitem oz. nerjavnem jeklu. Ne uporabljate pri temperaturah vode višjih od 30 °C. Sredstva nikoli ne mešajte z drugimi kemikalijami! Dodajanje dopolnilnih sredstev za nego vode v bazensko vodo ni škodljivo.
Pustite delovati 5-10 minut, še enkrat zdrgnite in temeljito sperite.

Pozor: uporabljajte gobo ali mehko ščetko za folijo.


Povezani izdelki