Novosti v ponudbi

AKCIJSKA PONUDBA

Preprečevanje motnosti vode

Najmanjših delcev nečistoč bazenski filter ne more zadržati, zato lahko pride do pojava motnosti bazenske vode. Da tudi te delčke odstranimo, uporabimo sredstvo za kosmičenje (imenovano tudi flokulant). Sredstvo poveže delčke v večje kosmiče, ki jih iz bazena odstranimo s pomočjo sesalca. Rezultat je kristalno čista voda. Sredstvo za kosmičenje ...

Najmanjših delcev nečistoč bazenski filter ne more zadržati, zato lahko pride do pojava motnosti bazenske vode. Da tudi te delčke odstranimo, uporabimo sredstvo za kosmičenje (imenovano tudi flokulant). Sredstvo poveže delčke v večje kosmiče, ki jih iz bazena odstranimo s pomočjo sesalca. Rezultat je kristalno čista voda. Sredstvo za kosmičenje doziramo  preventivno, da zagotovimo vedno bistro vodo. Pred dodajanjem sredstva za kosmičenje uravnajte pH vrednost in po potrebi opravite sunkovito kloriranje.


Pozor: pri kartušnih filtrih uporabljajte izključno tekoče sredstvo za kosmičenje, filter pa je potrebno izključiti, da se kosmiči nečistoč posedejo na dno bazena. Delce nečistoč lahko nato odstranite z ročnim sesalcem. V nasprotnem primeru se zamaši filtrirna kartuša.

Več

Preprečevanje motnosti vode 10 izdelkov.

Prikazujem 1 - 10 od 10 izdelkov
Prikazujem 1 - 10 od 10 izdelkov