Novosti v ponudbi

AKCIJSKA PONUDBA

Sesalci

Če je bazen opremljen s peščenim filtrom, so ROČNI SESALCI najugodnejša rešitev. Sestavljeni so iz sesalne ščetke, cevi in teleskopske palice. Cev se priključi v skimer, vlogo sesalca pa prevzame filtrirni sistem. Umazanija se nabira v filtrirnem pesku. 

Bazenski ROBOTSKI SESALCI so avtomatski sesalci za bazene, ki so popolnoma neodvisni od baz...

Če je bazen opremljen s peščenim filtrom, so ROČNI SESALCI najugodnejša rešitev. Sestavljeni so iz sesalne ščetke, cevi in teleskopske palice. Cev se priključi v skimer, vlogo sesalca pa prevzame filtrirni sistem. Umazanija se nabira v filtrirnem pesku. 

Bazenski ROBOTSKI SESALCI so avtomatski sesalci za bazene, ki so popolnoma neodvisni od bazenskega filtrirnega sistema. Vgrajene imajo svoje črpalke, filtre in pogon.
Za delovanje potrebujejo nizko napetost, kar poveča varnost in hkrati pripomore k zmanjšani porabi električne energije. Ker se voda še dodatno filtrira preko robota, se stroški vzdrževanja bazenske vode zmanjšajo tudi za 30%. Prav tako se zmanjša obremenjenost filtrirne naprave, saj filtra ni potrebno tako pogosto izpirati. Vsi roboti so programirani tako, da z naključnim premikanjem po površinah bazena zagotovijo čim hitrejše in bolj ekonomično sesanje.
Več

Sesalci 19 izdelkov.

Podkategorije

 • ROČNI SESALCI

  V kolikor pri svojem bazenu uporabljate kartušni filtrirni sistem, je potrebno izbrati sesalec, ki deluje preko vrtne zalivalne cevi, torej brez pomoči filtrirne naprave.
  V ta namen imamo v prodajnem programu Planet Pool za vas sesalec 
  Croco Vacki ga priklopimo na vrtno zalivalno cev. Umazanija se nabira v filtrirni vrečki, ki jo po uporabi enostavno očistimo.

  Če je bazen opremljen s peščenim filtrirnim sistemom, so ročni sesalci najugodnejša rešitev.
  Pri peščenih filtrih z zmogljivostjo vsaj 3,5 m³/h lahko izberete bazenski sesalec, ki se priklopi na vaš filter.
  Ročni sesalci so sestavljeni iz sesalne ščetke, cevi in teleskopske palice.
  Cev se priključi v skimer, vlogo sesalca pa prevzame filtrirni sistem.
  Umazanija se nabira v filtrirnem pesku.
  Pri tovrstnih sesalcih je za optimalno delovanje pomembno, da cev popolnoma napolnimo z vodo, preden sesalec priklopimo v skimer. 
  Cev postopoma potopimo pod vodo ali pa jo enostavno pritisnemo ob povratno šobo, da se napolni z vodo.

 • ROBOTSKI SESALCI

  Bazenski robotski sesalci delujejo popolnoma neodvisno od filtrirnega sistema.
  Večina sesalcev je programirana tako, da z naključnim premikanjem po površinah bazena zagotovijo čim hitrejše in bolj ekonomično sesanje. Ker za svoje delovanje potrebujejo nizko napetost, ne porabijo veliko električne energije in delujejo popolnoma varno ter učinkovito. Najboljši sesalci imajo pametni sistem navigacije, ki očisti vsak kotiček bazena.
  Umazanija se nabira v vrečki ali kartuši, tako se s tem ne obremenjuje filtrirnega peska, kar posledično pomeni manj pranja filtra. Bazen je vedno čist, filter deluje manj časa, prihranimo pa tudi pri sredstvih za nego vode (tudi do 30%).

na stran
Prikazujem 1 - 12 od 19 izdelkov
Prikazujem 1 - 12 od 19 izdelkov