Oddaja naročila

S pomočjo iskalnika v zgornjem desnem vogalu ali navigacijskega menija izberite želeno kategorijo ali izdelek. Pri izdelkih, ki so na voljo v različnih variantah (barvah, pakiranju ali dimenzijah), najprej izberite ustrezno varianto (1), nato vpišite želeno količino (2) in kliknite gumb "Dodaj v košarico"

S klikom na ikono košarice v zgornjem desnem vogalu spletne strani, se nato postavite v košarico. Naročilo zaključite v treh korakih. 

Vnos osebnih podatkov

Kupci, ki kupujete na BAZENI-AQUA.si prvič, lahko enostavno ustvarite svoj uporabniški račun (3), ki vam pri naslednjem nakupu omogoča nakup z enostavno prijavo in brez ponovnega vnosa podatkov za dostavo. V uporabniškem računu boste lahko spremljali status svojega naročila, stanje zbranih točk zvestobe ali sodelovali v programu pridobivanja prijateljev. V primeru, da ne potrebujete uporabniškega računa, lahko oddate naročilo brez registracije (2). Če ste pri svojem prejšnjem nakupu uporabniški račun že ustvarili, lahko v tem koraku izbere možnost nakupa kot registriran kupec (1).

Izbira načina dostave

Izberite način dostave, ki vam najbolj ustreza. Za vse bazene je možen edini način plačila po predračunu.

Izbira načina plačila

Način plačila lahko izberete šele takrat, ko ste uspešno zaključili prvi korak - vnos osebnih podatkov. Po kliku na želen način plačila, boste postavljeni na zadnji korak - potrditev naročila.
Pri naročilu bazenov, solarnih pokrival po meri je možno samo plačilo po predračunu oz. z bančnim nakazilom.

Potrditev naročila

V tem koraku imate prikazan povzetek naročila - vrednost in izbran način plačila. V primeru, da se želite vrniti na prejšnji korak, kliknite gumb "Ostali načini plačila", s klikom na gumb "Potrjujem naročilo", pa boste naročilo oddali.


Sprememba naročila

V primeru, da želite spremeniti ali preveriti vaše naročilo, se s klikom na košarico v zgornjem desnem vogalu spletne strani, kadarkoli lahko vrnete na pregled naročila oz. vsebine košarice.
V primeru, da želite spremeniti količino izdelka, to storite s klikom na gumb + ali - ob prikazani količini (1). Izdelek izbrišete iz košarice tako, da njegovo količino postavite na 0. 


Osebne podatke enostavno spremenite s spremembo vsebine v polju obrazca za vnos osebnih podatkov. Način dostave ali plačila enostavno spremenite z izbiro druge razpoložljive možnosti.