Novosti v ponudbi

Vgradni bazeni 30 izdelkov.

Podkategorije

 • EASYPOOL BAZENI

  Bazeni Easypool so vgradni bazeni iz stiropornih zidakov in tovarniško krojeno folijo debeline 0,75 mm, globine 150 cm. Kompletu je priložena tudi vsa potrebna PVC cevna instalacija, talni odtok, vgradni elementi (skimer, povratne šobe), peščeni filter, filc in inox lestev. Enostavna gradnja. Priložena so podrobna navodila za montažo, skice in načrti.

 • OVALNI BAZENI

  Vgradni bazeni s plastificirano in vroče pocinkano kovinsko steno debeline 0,6 mm ali 0,8 mm, višine 120 ali 150 cm. Kvalitetna folija debeline 0,6 mm v modri barvi, PVC zgornja in spodnja vodila. Bazen set vsebuje še kvalitetno filtrirno napravo, rebraste cevi fi 38 mm (niso primerne za vgradnjo v beton ali zemljo), ves potreben spojni material, INOX lestev za bazen, skimer ter povratno šobo za folijske bazene. Ovalni montažni bazeni so primerni samo za popolno vgradnjo v tla. Potrebno je izdelati betonsko ploščo in stranske nosilne zidove. Vgrajen bazen je potrebno obzidati.
  Bazenski set vsebuje kvaliteten peščeni filter z zmogljivostjo 4, 6, 8 ali 11 m3/h odvisno od bazena. Priložen je tudi kremenčev filtrirni pesek. Dodana INOX lestev za vgradne bazene iz nerjaveče kovine. Kvalitetna visokofrekvenčno varjena bazenska folija modre barve, debeline 0,6 mm. UV obstojna. Folija je zgoraj zaključena z Easychange profilom. Dodane plavajoče rebraste cevi fi 38mm za povezavo bazena s filtrirno napravo. PVC spodnja in zgornja vodila. Dodan montažni skimer s povratno šobo, rebrasto cevjo fi 38 mm in nastavkom za sesalec.

 • OKROGLI BAZENI

  Okrogli montažni bazeni so primerni tako za prostostoječo montažo (višina 120 cm), kot za delno ali popolno vgradnjo v tla (višina 150 cm). Višina 150 cm zahteva vgradnjo vsaj do polovice. Pločevinasta stena bazena je vroče pocinkana in površinsko zaščitena, tako zagotavlja izjemno obstojnost bazena. Tovrstni bazeni so najhitrejši način, da si zgradite bazen pri vas doma.

na stran
Prikazujem 1 - 12 od 30 izdelkov
Prikazujem 1 - 12 od 30 izdelkov