Novosti v ponudbi

AKCIJSKA PONUDBA

VZDRŽEVANJE BAZENA 48 izdelkov.

Podkategorije

 • Filtriranje vode
 • Sesalci

  Če je bazen opremljen s peščenim filtrom, so ROČNI SESALCI najugodnejša rešitev. Sestavljeni so iz sesalne ščetke, cevi in teleskopske palice. Cev se priključi v skimer, vlogo sesalca pa prevzame filtrirni sistem. Umazanija se nabira v filtrirnem pesku. 

  Bazenski ROBOTSKI SESALCI so avtomatski sesalci za bazene, ki so popolnoma neodvisni od bazenskega filtrirnega sistema. Vgrajene imajo svoje črpalke, filtre in pogon.
  Za delovanje potrebujejo nizko napetost, kar poveča varnost in hkrati pripomore k zmanjšani porabi električne energije. Ker se voda še dodatno filtrira preko robota, se stroški vzdrževanja bazenske vode zmanjšajo tudi za 30%. Prav tako se zmanjša obremenjenost filtrirne naprave, saj filtra ni potrebno tako pogosto izpirati. Vsi roboti so programirani tako, da z naključnim premikanjem po površinah bazena zagotovijo čim hitrejše in bolj ekonomično sesanje.
 • KARTUŠE
 • SKIMERJI
 • POSEBNA NEGA

  Proizvodi iz te skupine izdelkov nam pomagajo pri specifičnih težavah, ki jih lahko imamo z vodo. S posebnimi sredstvi za nego vode lahko preprečite usedline mineralnih kristalov, odpravite prekomerno penjenje vode, obarvanost vode, mlečno-motno vodo, nevtralizirate klor v vodi, odpravite hrapave stene bazena, korozijo in podobno. Oglejte si izdelke!

na stran
Prikazujem 1 - 12 od 48 izdelkov
Prikazujem 1 - 12 od 48 izdelkov