Novosti v ponudbi

AKCIJSKA PONUDBA

PREZIMOVANJE BAZENA

Pomembno je, da bazena ne konzervirate dokler je temperatura vode nad 15°C.
Dokler se voda ne ohladi, pa je zanjo potrebno skrbeti, kot med samo kopalno sezono. Zato vzdržujemo pH vrednost in v vodo dodajamo dezinfekcijsko sredstvo do primerne ohladitve vode. Tudi filtrirna naprava mora delovati. Pred zimovanjem naj bo voda čista in bistra. Ko t...

Pomembno je, da bazena ne konzervirate dokler je temperatura vode nad 15°C.
Dokler se voda ne ohladi, pa je zanjo potrebno skrbeti, kot med samo kopalno sezono. Zato vzdržujemo pH vrednost in v vodo dodajamo dezinfekcijsko sredstvo do primerne ohladitve vode. Tudi filtrirna naprava mora delovati. Pred zimovanjem naj bo voda čista in bistra. Ko temperatura vode pade pod 15°C, je potrebno počakati še nekaj dni, da klor izhlapi.
V naslednjem koraku znižamo nivo vode pod vgradne elemente. Zaradi stabilnosti mora v bazenu preko zime ostati voda. Priporočamo, da nivo vode spustite cca. 10 cm pod skimer. Predvsem zaradi deževja, ki bazen polni. Na skimer lahko namestite cev, da bo v primeru obilnega deževja voda iztekala na želeno mesto (cev napeljete na želeno mesto).
V povratno šobo (preden odstranite filter in cevi) namestite čep za prezimovanje. Iz šobe odvijete usmernik (ključ je priložen čepu) in šobo zatesnite. Šele nato odstranite filter in cevi. Čep lahko namestite tudi v skimer, vendar je v tem primeru potrebno (predvsem pri močnem deževju) bazen prazniti.

Več

PREZIMOVANJE BAZENA 15 izdelkov.

na stran
Prikazujem 1 - 12 od 15 izdelkov
Prikazujem 1 - 12 od 15 izdelkov